Variline start niet

DE POMP BEGINT NIET

1.  Geen netspanning, controleer motor en / of CB en controleer de dichtheid van net- en / of pompkabels

2. Led Controller aan, display aanwezig Druk op de "start" knop

3. Led Controller aan, geen display Slechte communicatieverbinding van boven- en onderbord Controle controller na pomp uitschakelen. Controleer of de 6-pins connector correct is aangesloten op de aansluiting en of de kabel niet beschadigd is

4. Led Controller Off Fault Control Module

5. De pompas zit vast / gripped Controleer of de pomp handmatig kan worden gedraaid met de ventilator en verwijder eventuele obstakels

6. Pompas is beschadigd

(Als het probleem aanhoudt, vragen we je om een servicebestand te maken)

Laatste update : 30-10-2023 12:28:41